Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A VALLÁSI VEZETŐK EGYTŐL-EGYIG HAZUDnak
  2013-10-05 14:22:58, szombat
 
 
HONNAN TUDHATJUK,HOGY A VALLÁSI VEZETŐK EGYTŐL-EGYIG HAZUDTAK?

Rögtön az elején azzal kezdeném,hogy nem arról van szó, hogy Isten nem létezik!
Sőt!

Létezik és várja,hogy megtaláljátok Őt, de az ember sajnos rossz helyen és rossz módon kutat. Mondhatni nem kutat, mert fél olyanná válni, mint Isten,így csal ül cselekvés nélkül és várja a sült galambot. Ami ugye furcsa módon évezredek óta nem jön! Milyen érdekes...imák trilliói hangzottak el évezredek alatt, h legyen vége a háborúnak,az éhségnek, a betegségnek.De ahelyett, hogy elmúltak volna, csak szaporodnak!

Valami nincs rendjén itt! Persze,hogy nincs. Mert a vallási vezetők is csak emberek,akik ráadásul elterelik figylmeteket ( különböző okok miatta,amit alul részletesen leírok ), hogy Istent kívül keressétek, és soha ne vehessétek fel vele a kapcsolatot legbelül önmagatokban. Az ima szép és jó dolog, de édes kevésnek bizonyult az elmúlt évezredekben. Isten többet vár tőletek!Hogy keressétek, kutassátok Őt,akarjatok olyanná válni, mint Ő,mert csak így találhatjátok meg.Ha belül keresitek,ha dolgoztok az Isteni energiával, ha gyógyítotot vele, ha azzá váltok.Máskülönben az imák...csak szavak maradtak. Féltek Istent keresni, mert aki kutakodik, büntetés vár rá, mondják ezt nektek! De azt tudjátok -e , hogy a vallási vezetők, akik semmivel sem különbek az átlagembereknél, miért fordítanak el Benneteket Istentől? És miért nem történnek meg a várva várt csodák? NA IGEN A NAGY VALLÁSI VEZETŐK ( ÉS MOST ITT NEM AZ EGYSZERŰ KISPAPOKRÓL BESZÉLEK, mert szegények némelyik azt sem tudja, mit hírdet, hanem akik felettük állnak. Pl. Fő bűnösök közé tartozik a Vatikán.Akik szent iratokat őriznek Istenről és Jézus eredeti szavait, hogyan találjátok meg Istent,NEKTEK MEG KIADTÁK A HAMIS ÁTÍRT KÖNYVEKET,IRATOKAT )A NAGY VEZETŐK....AKIK ISTEN NEVÉBEN ÖLKÖDTÉK AZ EMBEREKET, A KERESZTES HADJÁRAT IDEJÉN..NEHOGY AZT HIGYJE BÁRKI IS, HOGY A MOSTANIAK KÜLÖNBEK! Nem különbek!Csak más formát öltöttek! De a céljuk ugyanaz.

Ha nem történik semmi sokan elfordulnak Istentől,mondván,h nem létezik.De Ő létezik!Csak az emberiség jár tévúton, csúnyán félrevezetve. Olyan okosan,hogy csak a jelekből tudhatod..valami nagyon nem stimmel itt! És mi a helyzet a pedofil papokkal? A " szentségtörő " apácákkal? Vagy azokkal a papokkal,akik Reiki ( isteni )energiával gyógyítják magukat titokban (akik tudnak), nektek mégis azt hazudják, ez sátáni dolog..csak hogy Ti a Nép.. betegek maradjatok!!És elégettetik veletek a könyveket,sátánianak kikiálltva, hogy Ti sose lépjetek kapcsolatra Istennel!


MI a helyzet a Reinkarnációval?

Sajnos nagyon sokan még mindig azt hiszik ez az egyetlen életük van,hogy nincs másik, hogy ettől nincs jobb, nincs szebb, egyszerűen nincs más. ( 2012. UTÁN MINDEN GYÖKERESEN FOG MEGVÁLTOZNI JÓ IRÁNYBA ! EGY KÖZVETLEN ÉGI BEAVATKOZÁST FOGUNK KAPNI, MERT A TEREMTŐ BESOKALLT AZZAL, HOGY A VALLÁSI VEZETŐK ÉS A VILÁGVEZETŐK ROSSZ IRÁNYBA TERELIK A NÉPTÖMEGET) És hogy kénytelenek éljenezni a politikai erőket, vallási vezetőket, kénytelenek bennük bízni, mert nincs más megoldás.Kénytelenek elfogadni azt ami van, és azokból az alternatívából válogatni, ami a "polcon van", mert Ők nem tehetnek mást, nem tudnak tenni semmit a saját életük jobbá tételéért!

Pont itt kezdődik a baj! Átadjuk hatalmunkat,az egész életünket a politikai hatalmaknak,vallási vezetőknek,akik úgyszintén csak emberek mint mi ,semmivel sem többek vagy kevesebbek! A hazug, primitív fájdalmas egészségügynek, a színvonalatlan oktatásnak, ami csak a karierr,pénzhajkurászási mániáig képez ki bennünket és ezen túl nem terjed ki másra!

A gyerekek, akik még tisztán születnek és nem rontja meg őket a hamis társadalmi összkép..ők még jól tudják, az amit oktatnak jó ha csak a 40 %-át alkalmazzuk az életben a többi sallang,semmire sem való, az agyat szánt szándékosan lefoglaló leterhelő dolog. Nem véletlen egyre nehezebb a gyerekekkel bánni az iskolákban. Ők még tisztán felismerik, hogy amit ott oktatnak, teljesen lényegtelen. Hiszen nem mutatják be később a környezetkímélő technológiákat nekik, vagy hatásos gyógymódokat és senki sem beszél nekik más civilizációk létéről, milyenségéről. Holott a gyerekek tudata még tiszta, és van egy fajta megsejtésük, hogy amiben itt élnek az hamis, és csak egy illúzió! Tehát azt gondolom , nem a tisztán született gyerekeket, hanem a vezetők által elferdített átmosott elméjű felnőtteket kellene oktatgatni!Bár itt se mindenkit!

Megadjuk magunkat, gyengén, küzdés nélkül, mondván , hogy : -Én már nem számítok, esetleg csak a gyerekeimnek, unokáimnak legyen jó, nekem már minden mindegy. Hallom ezt 40-50 éves nők és férfiaktól, akik azt hiszik h élnek még 5-10 évet és bezárul az élet! Persze hogy bezárul ha hagyjuk! Ha megadjuk magunkat a ráknak, vagy egyéb betegségeknek ,amiket a gyógyszergyártók fejlesztettek ki, hogy aztán jó pénzért eladhassák mérgeiket. Amik aztán 5-10 múlva újabb rákot,vagy egyéb betegséget hoznak létre. Az emberek nagyon könnyen feladják, odaadják, rábízzák életüket a tömegeket megnyomorító világ-irányító politikusokra, cégekre! Vakon megbíznak bennük és nem keresik az igazságot a gyógymódokat, a szebb, teljesebb,jobb életet!

Éppen ezért szeretnék egy jó pár félreérthető kérdést itt tisztázni!


1. MIÉRT NEM BESZÉLHETNEK A VALLÁSOK A REINKARNÁCIÓRÓL, ÚJJÁSZÜLETÉSRŐL?

Sokan már tudják, hogy a vallás, és a világokat megrontó, háborúkat szító politika régóta szövetségesek. Az emberekkel évezredek óta elhitetik, hogy nincs más, nincs jobb és nincs több életük. Ha életben akarnak maradni, jó ha szót fogadnak..mert különben Isten haragja majd rendet tesz!Isten haragjával tartják kordában a népet, akik aztán persze félnek is Istentől! Így nem keresik a tudást, a jobb vagy szebb életet , mert félnek ettől az állítólagos haragtól!

A világvezetők és vallási vezetők évezredek óta mossák át az emberek agyát,hogy nem lesz következő Élet, itt kell hogy szót fogadjanak, ha élni akarnak! Így aztán mindenki retteg, hogy nincs következő Élet, ahol boldogabb lehetne, így mindent teljesítenek. Nem lázadnak, szépen fizetik az adókat,már akkor is ha az ez életükön múlik, megveszik a méreggel teli termékeket, mert úgy hiszik nincs más.Csak ez az élet.
Senki sem beszél nekik, a következő életekről, reményről, gyógyulásról, mindent Istenre hárítanak.


2. MIÉRT PONT A VALLÁS AKARJA SÖTÉTSÉGBEN TARTANI AZ EMBERI ELMÉT?

Miért hozták létre ezeket a butító vallásokat, ahol ez embereknek senki sem beszél, honnan, miért érkeztek ide, mi a feladatuk a Földön és hová tartanak?
Csupán azért, mert az senkinek sem baj, ha az emberek eljárnak a templomokba Istenhez imádkozni, ettől még nem történik semmi, mert elmondanak pár imát, énekelnek, vagy táncolnak!
Addig is elterelik figyelmüket az igazságról! Esetleg egy -két ember oly kábulatba esik egy -egy imától, hogy felszabadítja saját tudatalattijának gyógyító erejét és meg is gyógyul, majd azt hiszik Isten tette! Igen Isten tette! :) Mert Isten mi magunk vagyunk, azaz Isten egy -egy darabkája! Így aztán Isteni Énünket felszabadítva meggyógyíthatjuk önmagunkat. De ez még mindig nagy ritkaság. Mivel az emberek ennek nincsenek tudatában, és azt hiszik Isten gyógyítja Őket, ez még nem is nagy baj a politika számára. Lám..jó a vallás, hisz Isten csodát tett! :)

De ha már gyógymódok után, igazság és béke után kutatnak, és meg akarják szüntetni a háborúkat, betegségeket, és tesznek is ez ellen..akkor a világvezetőket bajba sodorják, mert az összefogott néptömeg képes a világot felszabadítani, meggyógyítani, fénnyel bevilágítani a sötétséget, tudatlanságot. Lásd most pl. Közel-Kelet. Az összefogott néptömeg csodákra képes és hazug vezetőket söpörhet el a trónról! Az emberek most végre elkezdik követelni az igazat! Az egyenjogúságot!

Addig is míg az emberek évezredek óta a templomokban imádkoznak, mehet a profit behajtása, az adóztatás,az állatok legyilkolása, eladása, szíthatják a háborúkat, a politikusok ölködhetnek kedvükre, tombolhatnak, a gyilkosságokból , mérgekből profitálhatnak, milliárdokat tehetnek zsebre, gazdagodhatnak, tolják a sátán pénzes-szekerét, hiszen senki sem lázadt eddig ellenük. A hadsereg ott van velük és őket szolgálja, mert hát Ők is tudatlanok!

Az emberek szépen csendben imádkoznak, elterelik figyelmüket a valódi bajokról a vallási helyeken, a világpolitika pedig már rabigába hajtotta az egész világot és kisajátított magának mindent.

Nyugodt körülmények között kifejleszthették laboratóriumukban a különböző vírusokat,baktériumokat, atomfegyvereket..mérgeket az életeinkbe,italainkba,tisztítószereinkbe. Szép kis sikereket értek el az Emberiség és a Föld kárára az alatt az idő alatt, míg a vallási vezetők elterelték az emberek figyelmét. Így ma az emberek megbetegedhetnek ugyanúgy mint régen is, tudatlanok, semmit sem tudnak múltjukról, előző életeikről, a Galaxisról vagy más civilizációk életéről.


3. MIÉRT TARTJA A VALLÁS BŰNNEK, HA A TUDÁST KERESED?

Mert így felszabadíthatnád a gyógyító erőket tudatosan! Meggyógyulhatnátok,mert Isten elkezdene Bennetek működni, de ehelyett betegen élitek le egész életeteket. Fényt, reményt adhatnátok az Emberiségnek. De ma csak tudatlanok vagytok. Botorkáltok a sötétségbe, tudatlanságba,bizonytalanságba,reménytelenségbe! Nem véletlen égetik el a szektákban, vagy egyéb vallási gyülekezetekben pl. a Reiki könyveket a hívekkel,akik esetleg régen jó úton jártak és egészségesek voltak.ó!Számtalan példát láttam erre! Sátáni energiának kiáltják ki a gyógyulást!

Féltek a tudást keresni. Elhitették veletek, h Istent nem jó keresni és olyanná lenni, mint Ő, mert az bűn! Persze! A politikának bűn, mert ha olyanná válnátok , mint Isten, tudatossá, egészségessé, és nem pedig nyomorul pénz és gyűlölet hajkurászók tudatlanul, akkor a vezetők nem tudnának rajtatok uralkodni , mint birkákon! Ezért bűn a tudást keresni és az isteni erőket felszabadítani magatokban! Mert sosem lennétek irányíthatók, kordában tarthatók. Így egy kitalált sátánképpel rémisztgetnek benneteket évezredek óta. Ma manipulálhatóak vagytok, és megvesztek mindent, mert azt hiszitek így meggyógyultok. A vezetők meg bezsebelnek belőletek mindent!! Mióta világ a világ, uralkodnak rajtatok!


4. MIRE JÓK AZ AGRESSZÍV MESÉK?

Hogy a gyerekeket már kiskorukban agresszióra, háborúkra képezzék ki a szeretete,béke, tudás, és nyugalom helyett. Hogy spiritualitásuk sosem tudjon kifejlődni, a védőoltások is mind tartalmazzák ezeket a szereket!Jól megvan ez csinálva! Hogy sose váljanak bölcs,tudatos felnőtté. Ezeket a meséket pszichológusok alkották,akik a sötét politikai erőknek dolgoznak a médián, sajtón keresztül. Butítás, jó pénzért! Erre szolgál a sok borzalmas hír is a tv-ben, rádióban! Rettegésben, félelemben tartani benneteket, h ez a sok szörnyűség veletek is megtörténhet,ha nem vigyáztok.


5. MIÉRT VANNAK MÉRGEK, VÍRUSOK, EMULGÁLÓSZEREK AZ ÉTELEINKBE?

Hogy tompítsa az agyat, hogy ne keresd a tudást, beteg lehess és fordulj a gyógyszergyártókhoz, hogy milliárdokat tehessenek el a betegségeitekből!


6. MIÉRT ILYEN MENŐ MA A DIVATIPAR?

Hogy a társadban ma ne a lelket,szellemet, isteni dolgokat lásd, hanem jó pénzért csak a külsejét bámuld! Ha nem divatos, nem ad ki sok pénzt a vezető cégeknek, akkor Ő egy senki a világ szemében. Ha nincs autó, jogsi, luxusvilla, akkor emberileg mit sem ér. Erre neveli a világ a fiatalokat.


7. HONNAN TUDHATJUK,HOGY A VALLÁSOK VALÓBAN ÁRTÓAK ÉS A VILÁGVEZETŐKET SZOLGÁLJÁK?

Ez a legegyszerűbb kérdés. Onnan, hogy ENGEDÉLYEZETTEK! Onnan, hogy a sötét vezetők nem tiltják be őket! Sőt !Egyenesen toborozzák az embereket! Lásd pl. Jehova tanúi stb. És minden amit a világvezetők engedélyeznek, és ahová toborozzák a népet az hamis! Minden, ami lényeges az tiltva van! Pl. Holt-tengeri titkos tekercseket eltüntették, a Bibliát is átírták, ma már nem az eredetit olvassák az emberek,és nem Jézus tanító,valóban gyógyító szavait, a szabadenergia tiltott és azt hazudják nem létezik, és a mágneses járművek, vagy vízmeghajtásos járművek, mind mind el vannak tüntetve! Ez nem engedélyezett! Miért? Mert ezek igaz dolgok! Felemelnék a civilizációnkat, megtisztítanák a Földet, az embereket, viszont ebből nem is profitálhatnak többé senki. Többé nem a világvezetők jólétéről szólna a világ, hanem az emberek egészségéről, jólétéről, tisztaságról, szeretetről!

A népek szabadok lennének és szabadon használhatnának mindent! A Világ nem csak a vezetőké lenne, hanem mindenkié! Bár hiába volt a nagy munka ez ellen, megállítani nem tudták a sötét vezetők, mert az emberiség így is kellően felébredt, sokan pedig földönkívüli útmutatást kaptak békés civilizációktól! Számtalan ember még mindig alszik, de a kritikus tömeg magukkal húzza majd Őket is a felsőbb jóba! És a sötét vezetők igen rövid időn belül elbuknak!
Bízzatok magatokban, merjetek nemet mondani, igenis vannak lehetőségeink, feladni nem szabad, csak azért mert nem látunk útmutatást! Mert nem engedik, hogy lássunk! van remény, és van testi-lelki gyógyulás, van következő élet egy szebb világba! csak merni és akarni kell ! Segítséget is fog ehhez kapni az Emberiség nemsokára! Még 2012. dec 21. előtt !


8. MIÉRT NEM BESZÉLNEK A VALLÁSOK MÁS CIVILIZÁCIÓK FEJLETT KULTÚRÁIRÓL,ÉLETSZÍNVONALÁRÓL?

Pedig a nagy okos vezetőknek pont ez lenne a feladatuk! Azért nem említik, hogy ez ember soha ne érje el azt a fejlett életszínvonalat,ami egyes más civilizációknál megtalálható! Az ember sose törekedjen azon gyógyító és egyéb technológiák megszerzésére. Így aztán még az úgynevezett UFO-k létét is tagadják! Az emberek érjék be ennyivel, ne kifelé az űrbe tekintgessenek, hanem legyenek tudatlanok, betegek,hogy pénzükkel a vezetőket szolgálják. Az Embertől minden tudást megvontak! Vásároljanak inkább tőlük luxus irodákat, utazzanak Kanáriara és ide -oda, h ezáltal is sok pénz folyjon nekik, vegyenek luxusházakat, mindennel foglalkozzanak,ami pénz,csak az űrrel és a felsőbb valóságokkal ne.


9. MI AZ APOLLO-PROGRAM?

Valójában azt hazudják, csak kutatnak Élet után, és nincs ott kint semmi, de hosszú ideje a Holdon földönkívüli technológiákkal felszerelkezett vezetők élnek kint. Mikor rakétát lőnek ki, akkor viszik többi felszerelésüket odaátra. A vezetők a dimenzióváltás elől menekültek oda, mert tisztában vannak, ez gaztetteikért Őket nem fogja 2012-ben érinteni a nagy mennyei változás, viszont a Holdon is lemaradnak végképp mindenről.


10. MIÉRT FOGLALKOZNAK EZER ÉVES LETŰNT FELESLEGES DOLGOKKAL?

Egy elterelési módszer az egész. Míg az ember már x éve csak Petőfi Sándort olvassa szegényt,és ünnepeli meg, vagy ezer éves történelmi egyezményekkel foglalkozik,legalább addig nem figyel a jelenre, és a részletekre,h mi zajlik a háttérben. Bezzeg Atlantisz és Lemúria már titkos múltbéli dolog, mert akkoriban jólétben,békében szeretetben éltek.Mindenük megvolt, fejlett technológiák, amik nem a vezetőket, hanem a népet szolgálták. Az volt az anyaotthonunk !! Így még e 2 kontinens neve sem kerülhetett a történelem lapjaira! Lesz mit átformálnia 2012-nek a Föld nevű bolygón !!


Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Kereszténység   
Címkék: pénzhajkurászási, megbetegedhetnek, bizonytalanságba, reménytelenségbe, betegségeitekből, meggyógyíthatjuk, gyógyszergyártók, kifejleszthették, tudatalattijának, használhatnának, átlagembereknél, atomfegyvereket, civilizációktól, engedélyezettek, felszerelésüket, reinkarnációval, életszínvonalat, felszerelkezett, gyülekezetekben, civilizációknál, környezetkímélő, gyilkosságokból, manipulálhatóak, civilizációnkat, reinkarnációról, spiritualitásuk, újjászületésről, technológiákkal, megtisztítanák, pszichológusok, felszabadítani, alternatívából, tekintgessenek, emulgálószerek, profitálhatnak, gazdagodhatnak, elején azzal, ember sajnos, sült galambot, vallási vezetők, kapcsolatot legbelül, elmúlt évezredekben, várva várt, céljuk ugyanaz, jelekből tudhatod, pedofil papokkal, egyetlen életük, politikai erőket, alternatívából válogatni, saját életük, egész életünket, politikai hatalmaknak, VALLÁSI VEZETŐK EGYTŐL-EGYIG HAZUDnak, HOGY VALLÁSI VEZETŐK EGYTŐL-EGYIG HAZUDTAK, Féltek Istent, Benneteket Istentől, IGEN NAGY VALLÁSI VEZETŐK, MOST ITT NEM AZ EGYSZERŰ KISPAPOKRÓL BESZÉLEK, NEKTEK MEG KIADTÁK HAMIS ÁTÍRT KÖNYVEKET, NAGY VEZETŐK, AKIK ISTEN NEVÉBEN ÖLKÖDTÉK AZ EMBEREKET, KERESZTES HADJÁRAT IDEJÉN, NEHOGY AZT HIGYJE BÁRKI IS, HOGY MOSTANIAK KÜLÖNBEK, UTÁN MINDEN GYÖKERESEN FOG MEGVÁLTOZNI JÓ IRÁNYBA, KÖZVETLEN ÉGI BEAVATKOZÁST FOGUNK KAPNI, MERT TEREMTŐ BESOKALLT AZZAL, HOGY VALLÁSI VEZETŐK ÉS VILÁGVEZETŐK ROSSZ IRÁNYBA TERELIK NÉPTÖMEGET, MIÉRT NEM BESZÉLHETNEK VALLÁSOK REINKARNÁCIÓRÓL, MIÉRT PONT VALLÁS AKARJA SÖTÉTSÉGBEN TARTANI AZ EMBERI ELMÉT, Igen Isten, Mert Isten, Isteni Énünket, MIÉRT TARTJA VALLÁS BŰNNEK, TUDÁST KERESED, MIRE JÓK AZ AGRESSZÍV MESÉK, MIÉRT VANNAK MÉRGEK, EMULGÁLÓSZEREK AZ ÉTELEINKBE, MIÉRT ILYEN MENŐ MA DIVATIPAR, HONNAN TUDHATJUK, HOGY VALLÁSOK VALÓBAN ÁRTÓAK ÉS VILÁGVEZETŐKET SZOLGÁLJÁK, MIÉRT NEM BESZÉLNEK VALLÁSOK MÁS CIVILIZÁCIÓK FEJLETT KULTÚRÁIRÓL, MIÉRT FOGLALKOZNAK EZER ÉVES LETŰNT FELESLEGES DOLGOKKAL, Petőfi Sándort, Bezzeg Atlantisz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ébredj  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Beney Zsuzsa - Sirató  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Beney Zsuzsa - Tavasz  Aki szeret, annak senki sem id...  A Föld napja  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa  Zilahy Lajos gondolata  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Messziről jött ember  Facebookon kaptam  A Mester kezének érintése  Két tekintet van  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  A fák lelke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  A keserű igazság  Környezetvédelem  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Az elfogadásnak...  Ma  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Életművészet  Az embernek a társa: hiányzik.  Minden gyerek jó.  Emlék  Gondolatok az életről és szere...  Föld napja április 22  Vannak arcok  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Nehezen engedem  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A Mester kezének érintése  Jó éjt  Az elfogadásnak...  Két tekintet van  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Különös!  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt 
Bejegyzés Címkék
elején azzal, ember sajnos, sült galambot, vallási vezetők, kapcsolatot legbelül, elmúlt évezredekben, várva várt, céljuk ugyanaz, jelekből tudhatod, pedofil papokkal, egyetlen életük, politikai erőket, alternatívából válogatni, saját életük, egész életünket, politikai hatalmaknak, színvonalatlan oktatásnak, hamis társadalmi, amit oktatnak, többi sallang, agyat szánt, gyerekekkel bánni, környezetkímélő technológiákat, gyerekek tudata, fajta megsejtésük, tisztán született, vezetők által, gyógyszergyártók fejlesztettek, emberek nagyon, tömegeket megnyomorító, világokat megrontó, emberekkel évezredek, jobb vagy, állítólagos haragtól, emberek agyát, méreggel teli, következő életekről, butító vallásokat, emberek eljárnak, templomokba Istenhez, -két ember, -egy imától, -egy darabkája, emberek ennek, politika számára, világvezetőket bajba, összefogott néptömeg, világot felszabadítani, emberek most, emberek évezredek, templomokban imádkoznak, profit behajtása, állatok legyilkolása, politikusok ölködhetnek, sátán pénzes-szekerét, emberek szépen, valódi bajokról, vallási helyeken, világpolitika pedig, egész világot, különböző vírusokat, emberek figyelmét, emberek megbetegedhetnek, gyógyító erőket, tudást keresni, isteni erőket, kitalált sátánképpel, meséket pszichológusok, sötét politikai, külsejét bámuld, vezető cégeknek, világ szemében, legegyszerűbb kérdés, sötét vezetők, világvezetők engedélyeznek, eredetit olvassák, szabadenergia tiltott, mágneses járművek, világvezetők jólétéről, emberek egészségéről, népek szabadok, vezetőké lenne, nagy munka, kritikus tömeg, felsőbb jóba, szebb világba, nagy okos, fejlett életszínvonalat, ember sose, úgynevezett UFO-k, emberek érjék, űrbe tekintgessenek, vezetőket szolgálják, felsőbb valóságokkal, dimenzióváltás elől, nagy mennyei, elterelési módszer, népet szolgálták, történelem lapjaira, pénzhajkurászási, megbetegedhetnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1469
  • e Hét: 8220
  • e Hónap: 16890
  • e Év: 72823
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.